Continutul si Promovarea Cursului Online [Making of: Curs Online #4]

Salut! Azi te voi pune la curent cu ce am facut eu toata luna asta pentru a promova si a crea Cursul Online Live si Interactiv pe care o sa-l lansez in august.

Daca vrei sa vezi episoadele anterioare din making of, ca sa stii cam cu ce m-am ocupat eu ca sa construiesc aceasta experienta misto pentru tine, gasesti link-ul catre playlist aici (Click aici pentu playlist)

Dupa ce am creat minicursul si pagina de abonare, am creat reclame de facebook si instagram pe care le-am lasat sa mearga toata luna, pentru ca cei interesati sa poata ajunge mai usor la aceste informatii valoroase.

2500 de persoane au accesat minicursul, ceea ce ma bucura foarte mult.

Pe langa asta, am creat si postat continut zilnic, cu ajutorul unui plan editorial, care m-a ajutat sa-mi creez o structura si sa stiu tot timpul ce am de postat.

Iar in ultimele 2 saptamani m-am ocupat sa creez modulele si continutul Cursului online ca sa fie cat mai interesant si distractiv, dar si sa te faca sa te tii de treaba.

In prezent, creez pagina pe care se va putea cumpara cursul si unde se va explica exact ce vei obtine de la el 😁

Te voi tine la curent in continuare!

Lasa un comentariu daca ti-am starnit curiozitatea si esti interesat de acest curs online de Canto, care va fi cea mai misto creatie a mea de pana acum!

George Simion
Vocal Chief