Cursuri de Canto

Cursurile de canto Vocal Chief sunt construite pentru orice varsta, copii si adulti! Vino sa-ti cunosti mai bine singurul instrument pe care l-ai dobandit gratis, la nastere: corpul tau. Dupa cateva lectii la Vocal Chief, o  sa-ti dai seama ca nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a transforma pasiunea ta sau a copilului tau in realitate.

Cu toate astea, cursurile de canto Vocal Chief nu sunt pentru toata lumea. Daca vrei sa obtii rezultate peste noapte, fara sa depui niciun pic de efort sau munca, atunci cursurile acestea nu sunt pentru tine. In schimb, daca esti pregatit si determinat sa muncesti pentru pasiunea ta, te astept oricand!

Nu am avut talent natural pentru voce si a trebuit sa invat de la 0!

Cand am inceput sa cant, cei dragi imi spuneau ca "nu am voce" si ca "nu sunt facut pentru asta". Suna familiar? Acest lucru nu m-a descurajat, ci m-a motivat. Dupa multa munca, am descoperit ca intuitia mea de a-mi urma pasiunea a fost corecta

Trimite acum un mesaj vocal cu tine cantand pe whatsapp pentru o testare gratuita! Iti voi oferi toate informatiile despre nivelul vocii tale si cum o poti imbunatati. Dupa, putem programa primul curs pentru doar 79 lei!

+40746420412

La cursurile de canto Vocal Chief inveti sa-ti redescoperi vocea si urechea muzicala!

De ce spun "redescoperi"? Pentru ca aparatul vocal si urechea umana sunt construite pentru exprimare emotionala, care este strans legata de muzicalitate. Gandeste-te la un bebelus: toate sunetele pe care le scoate sunt de natura emotionala. Plansete, rasete, sunete de fericire. Cand suntem bebelusi, putem tipa ore in sir, cu volum, fara sa ne distrugem vocea.

Dar in timp, exprimarea emotionala este ingropata si exprimarea logica (vorbitul) ii ia locul. Cu timpul, emotiile sunt reprimate din ce in ce mai mult: suntem invatati la scoala sa stam in banca noastra, sa nu deranjam si sa nu ne exprimam emotiile. Ne inchidem in noi si partea emotionala a vocii si urechii noastre se atrofiaza din ce in ce mai tare! Si o data cu ea, emotiile noastre raman neexprimate si ne incarca negativ.

Acceseaza Minicursul Gratuit de Canto

Cursurile de canto Vocal Chief te ajuta sa-ti redescoperi acea naturalete din copilarie si sa canti cu usurinta si emotie.

Muzica este una dintre cele mai puternice forme de terapie si divertisment. Gandeste-te la ce simti atunci cand te patrund vibratiile piesei tale preferate ce rezoneaza cu sufletul tau. Imagineaza-ti cum ar fi daca acele vibratii ar iesi din tine! Senzatiile se amplifica de zeci de ori. Cantatul cu vocea este cea mai viscerala forma de exprimare muzicala, iar cursurile de canto te ajuta sa-ti canalizezi energiile in frecventele tale preferate.

Am incorporat in lectiile de canto Vocal Chief cele mai bune parti din fiecare filosofie de vocal coaching, de la Complete Vocal Technique pana la Speech Level Singing, cat si unele tehnici din Canto Clasic. Desi in principiu predau Canto Pop, tehnicile si bazele formate la Vocal Chief iti vor folosi la orice gen de muzica.

Cursurile de canto la Vocal Chief se desfasoara intr-un mod natural, care îmbina utilul cu placutul. Din cele 55 de minute, 40 sunt destinate exercitiilor de tehnica si descoperire a aparatului tau vocal, iar restul de 15 lucram cu melodia ta preferata, si ocazional o inregistram profesional pentru a vedea progresul.

Daca te gandesti sa incepi niste cursuri de canto sau pian, dar ti-e teama ca nu ai voce sau nu esti facut pentru asta, nu ai de ce sa-ti faci griji. Tu trebuie doar sa faci pasul de a ma contacta si a programa prima lectie, iar eu iti promit ca oricat de antitalent te-ai considera, cu efort si determinare, vom ajunge impreuna la un nivel mult mai bun.

Afla despre Primul Curs Online de Canto din Romania!

 

Descopera ofertele Vocal Chief

PRIMA LECTIE

79 lei

Sedinta dureaza 60 de minute

Afla totul despre vocea ta la un pret minim 

Descoperim impreuna ce ti se potriveste cel mai bine

ABONAMENT
4 SEDINTE

399 lei

O sedinta dureaza 60 de minute

4 sedinte pe luna

Cel mai practic si mai popular abonament

ABONAMENT
8 SEDINTE

719 lei

O sedinta dureaza 60 de minute

8 sedinte pe luna

Cel mai potrivit abonament pentru a-ti atinge potenialul

ABONAMENT 
3 LUNI

999 lei

O sedinta dureaza 60 de minute

4 sedinte pe luna,

timp de 3 luni

Practic, ai 10 sedinte + 2 gratis!