Cursuri de Pian

 Multi dintre cei mai mari antreprenori, inventatori, si actori faimosi au facut lectii de pian de mici copii. Asta nu este o coincidenta! Lectiile de pian dezvolta foarte mult latura creativa a creierului, cat si disciplina, doua trasaturi definitorii ale omului de succes.

Copilul tau va obtine beneficii extraordinare de la cursurile de pian, dar asta nu inseamna ca e prea tarziu nici pentru tine! Adult sau copil, lectiile de pian iti dezvolta mintea, coordonarea, creativitatea, disciplina si multe altele!

Cursurile de pian contemporan Vocal Chief sunt cu totul diferite de alte cursuri de pian din Romania. Sunt bazate pe sistemul de teorie si predare din UK si SUA, iar totul este mult mai practic, distractiv si mai usor de inteles. Pe langa tehnica si teorie, vei avea ocazia sa inveti orice piesa si mecanismele de teorie din spatele ei, in functie de preferintele tale!

Trimite un mesaj si programeaza acum primul curs pentru doar 69 lei!

+40746420412

Dupa 2 ani de cursuri de pian la Vocal Chief:

- vei fi capabil sa scoti dupa ureche si sa canti orice piesa pop, dance, rock, soul, r&b, funk sau hip-hop.

- o sa inveti suficienta teorie si sfaturi practice pentru a compune si a aranja muzica usoara la pian!

-vei putea sa te acompaniezi singur, pian-voce, mai ales daca combini abonamentul de pian cu cel de canto

Pianul este cel mai complet instrument muzical, cuprinzand un spectru foarte larg de frecvente, acoperind majoritatea notelor auzite de urechea umana. De asemenea, pe pian poti canta maxim 10 note deodata, spre deosebire de chitara, unde ai un maxim de 6 note, permitand mai multa flexibilitate si complexitate. De aceea este instrumentul preferat de compozitori de muzica clasica, dar si muzica pop.

Daca te gandesti sa incepi niste cursuri de canto sau pian, dar ti-e teama ca nu ai voce sau nu esti facut pentru asta, nu ai de ce sa-ti faci griji. Tu trebuie doar sa faci pasul de a ma contacta si a programa prima lectie, iar eu iti promit ca oricat de antitalent te-ai considera, cu efort si determinare, vom ajunge impreuna la un nivel mult mai bun.

Hai sa ne uitam impreuna si pe cursurile de pian online gratuite Vocal Chief!

Descopera ofertele Vocal Chief

ABONAMENT 4 SEDINTE

359 lei

O sedinta dureaza 60 de minute

4 sedinte pe luna

Doar 90 de lei pe sedinta

PRIMA LECTIE

69 lei

Sedinta dureaza 60 de minute

Pune-ti talentul la incercare cu un pret minim

Descoperim impreuna ce ti se potriveste cel mai bine

ABONAMENT 8 SEDINTE

639 lei

O sedinta dureaza 60 de minute

8 sedinte pe luna

Cel mai potrivit abonament pentru a-ti atinge potenialul