Panoul cu Visuri [Making of: Curs Online #2]

Salut!

In articolul anterior din Making of-ul cursului online de canto pe care vreau sa-l lansez am explicat in mare care va fi formatul cursului si am vrut sa aflu de la tine care sunt dorintele si provocarile tale legate de cantat. Ai aici link.

Astazi vreau sa discut despre una dintre etapele pe care le-am parcurs pentru a construi acest curs online pentru voi: să stabilesc viziunea și obiectivele pe care vreau să le obțin.

Un lucru foarte misto pe care l-am făcut, ghidat de mentorii mei, Pera Novacovici si Doru Pelivan, care cred ca te-ar ajuta este panoul cu visuri.

Panoul cu visuri este un panou de pluta pe care tu agati poze cu anumite obiective sau lucruri pe care tu vrei sa le obtii, pe mai multe planuri.

Poți pune acolo obiective pe care vrei sa le atingi, abilitati pe care vrei sa le obtii, obiecte, locuri unde vrei sa ajungi, si orice alte visuri din mintea ta.

Ideea este ca tu vei vedea aceste imagini puternice in fiecare zi si scopurile tale se vor intipari adanc in subconstientul tau, ajutandu-te sa le atragi si sa le atingi.

Eu am cumparat panou de pluta de la jumbo, dar gasiti si la alte papetarii.

Acum, sa va arat si explic panoul meu cu visuri:

1. Poză cu contul meu photoshopat cu targetul de vânzări pentru curs (75000 RON)

2. Poză cu viitorul sediu Vocal Chief (am photoshopat logo-ul pe un banner)

3. Poza cu prietena mea reprezintă o relație fericită

4. Poză cu albumul pe care îl lansez, “Sixtynine”

5. Photoshop cu locul 1 vânzări la Hobby2Profit 😜

6. Goal Card (am mai avut unul și a funcționat exact cum mi-am propus – gasesti mai multe detalii in video-ul meu “Cum sa te tii de visurile tale”, click aici)

7. Telefon nou

8. Poză cu Venice Beach, California (unde vreau să ajung)

9. Mașină

10. Activitatea sportivă de care sunt pasionat – Ninja Warrior

Dragilor, spor la visat!

George Simion
Vocal Chief