Seria Making of: Curs Online #1

Salut!

Pentru ca sunt la capacitate maxima de ceva timp si pur si simplu nu mai am loc pentru cursanti noi, am decis sa lansez pentru voi un curs online despre cum sa canti, in care voi avea locuri nelimitate si va pot ajuta pe toti.

Ca sa fac cel mai bun curs online pentru voi, m-am inscris si eu intr-un curs online, care se numeste hobby2profit si te invata sa faci un curs online din pasiunea ta. Da, este un curs online care te invata sa faci un curs online.

Vreau sa te tin la curent cu modul in care construiesc acest curs online pentru tine, asa ca voi face o serie de video-uri despre asta. Abia astept!

Cursul de canto pe care-l fac va fi pe baza de webinar live saptamanal, in care ma pot urmari sute de oameni deodata si sa-mi puna intrebari in scris.

Cam ca la Facebook Live. De asemenea, vor avea si varianta inregistrata, in caz ca nu pot ajunge in acea saptamana.

Pe langa asta, am pregatit multe surprize pentru voi pe care o sa vi le zic pe parcurs.

Saptamana asta sunt in etapa in care fac studiu de piata ca sa aflu ce mai exact ce ai tu nevoie de la acest curs si sa-l fac exact pe nevoile tale.

Asa ca vreau sa aud de la tine: care sunt dorintele si provocarile tale legate de cantat?

Daca vrei sa ma ajuti, am facut un chestionar pe care il poti completa, click aici pentru chestionar. Apoi poti sa-mi scrii un mesaj pe facebook sau whatsapp in care imi spui ca ai completat formularul si eu iti raspund la orice intrebare vrei.

Merci frumos si va pup!

George Simion
Vocal Chief