Top 5 activitati de Carantina ca sa iesi Alt Om™

Uite aici o lista cu 5 lucruri pe care sa le faci in carantina, ca sa te asiguri ca “uzi florile, nu buruienile”.

Inlocuieste stirile si social media cu astea 5 si o sa iesi un om nou si fresh din carantina asta!

1. Sport – incearca sa faci cel putin 20 de minute pe zi, la o intensitate care te face sa gafai un pic sau sa transpiri.

Orice de la yoga la workout cu greutatea corporala, sau alergat in jurul blocului si casei te va ajuta sa-ti pastrezi toate sistemele corpului functionale la capacitate maxima.

2. Meditatia – o sa te ajute sa-ti cureti mintea de toate fricile si anxietatea care se propaga in jurul tau.

Iti recomand sa incepi cu 5 sau 10 minute. Uite aici o meditatie ghidata de mine.

3. Metoda Wim Hof – Dusuri reci si respiratiile wim hof. Nu neaparat facute una dupa alta.

Aceasta combinatie este mortala pentru orice bacterie sau virus. Iti intaresc sistemul imunitar super mult si iti dau si o stare mentala de energie, claritate si optimism. Perfecta pentru perioada asta. Uite aici cum sa faci respiratiile.

4. Canta – Cantatul este terapeutic. Te baga pe frecventele Alfa, foarte benefice pentru tine si iti stimuleaza glanda pineala. Ca rezultat, vei fi mai relaxat, vei dormi mai bine si automat vei fi si mai sanatos.

Canta cat mai mult in perioada asta si o sa-mi multumesti! Uite aici un minicurs gratuit ca sa capeti incredere in voce daca ti-e teama sa canti.

5. Danseaza – Muzica si dansul merg mana in mana. Dansul este manifestarea frecventelor, vibratiilor si emotiilor si ne da o stare pozitiva, ne relaxeaza si ne face mai fericiti.

Nu subestima puterea muzicii si dansului, care are puterea de a te tine pozitiv si a-ti reduce stresul si anxietatea!

Stii ce ai de facut acum! Eu le aplic pe toate zilnic si sunt super zen. Ma tin de treaba in continuare si fructific perioada asta la maxim. Poate fi o perioada de crestere foarte interesanta pentru noi toti, daca stim cum sa ne folosim de ea!