Uite ce se intampla daca lucrezi 2 luni intens la vocea ta (Progresul Andreei)

Acum ca am terminat editia 6 a Cursului Online de Canto, avem o serie noua de transformari misto si oameni multumiti 🙂

Imi place cel mai mult ultimul webinar din Cursul Online, pentru ca acolo isi dezlantuie toata lumea energia de recunostinta pentru ce au primit.

Am fost super placut surprins de progresul Andreei din aceasta editie.

Andreea are 36 de ani si lucreaza la birou, dar ii place foarte mult sa faca in timpul liber chestii handmade si sa cante.

Mi-a povestit ca mai ales atunci cand le combina pe cele doua, simte ca-si pune creativitatea la bataie si intra pe starea de flux.

Insa isi dorea foarte mult sa-si imbunatateasca si cantatul, ca sa-i placa ce aude in timp ce canta 🙂

Inainte de cursul online, se simtea ca are potential, insa nu prea reusea sa-si controleze vocea la fel de bine si nu prea reusea sa cante pe notele inalte.

Pe deasupra, imi amintesc ca la primele intalniri, ii era foarte teama sa cante in fata celorlalti si ii tremurau mainile si vocea.

In cursul online, Andreea a venit la fiecare webinar, a pus in aplicare fiecare exercitiu, rutina si meditatie din curs si a lucrat si 1-1 cu Elena din echipa in acelasi timp.

S-a tinut super mult de treaba  si a fost in topul cursantilor din editia 6 si rezultatele se vad clare ca lumina zilei!

La varianta “inainte” a piesei, nu reusea sa atinga notele inalte si sa-si controleze sustinerea, iar in varianta “dupa”, mai exact dupa 7 saptamani, vocea ei suna cu totul altfel.

Reuseste sa atinga notele acelea inalte si are o voce dulce si controlata.

Pe langa asta, datorita incurajarilor noastre si ale grupului, Andreea are mult mai mult tupeu acum sa cante in fata celorlalti si mai multa incredere in vocea ei.

Dar cel mai bine te las sa vezi si sa auzi cu ochii tai:

Sigur, mai are de lucru si de imbunatatit, dar progresul este incredibil!

Povestile ca cea a Andreei ne inspira pe noi, cei de la Vocal Chief sa mergem mai departe si sa ajutam cat mai multi oameni sa cante cu incredere si sa-si descopere adevarata voce!

Cum ti se pare transformarea Andreei?

P.S: Daca vrei si tu o transformare ca a ei, apasa aici ca sa afli mai multe despre Cursul Online de Canto

Cu drag,
George
Vocal Chief